Önskelista

Nu är det officiellt september och min födelsemånad och det betyder att det är fritt fram för eventuella önskelistor. Jag fyller en sån intetsägande ålder som 31 i år men man kan väl önska sig nåt i alla fall? Egentligen är det mest för "content" jag skriver önskelistor, tycker det blir svårare och svårare varje år att pressa fram några slags önskningar. Jag har så mycket av det jag vill ha och det mesta jag behöver redan och det som eventuellt saknas föredrar jag ofta att försöka fynda på loppis. Men, så spirituell har jag inte blivit att att jag inte kan skrapa ihop några fina saker jag gärna skulle ha, bara för att. 

1045-dejfad-5L-01.jpg

 

Degskål i keramik t.ex. den här från Knabstrup Keramik
Vill ha en stor, helst fem liters degskål där jag kan ha bleka astrakanäpplen eller nåt annat lagom lantligt som aldrig kommer hända. Vill också så småningom avveckla alla plastskålar och grejs vi har hemma i köket. 

1String_iso.jpg


Stringhylla t ex härifrån 
Nu tänker ni kanske, vänta nu lite, köpte inte du en stringhylla för nåt år sen? Jo, det gjorde jag, men nu har jag kommit fram till att vi behöver en till och den här gången en helvit. Och helst en storlek större än den klassiska Pocket-varianten. Den ska hängas upp på tapetväggen i köket och där ska lite kaffekoppar och finglas stå för att på så sätt frigöra mera rum i våra köksskåp. Also I think it would look great. 

42639583_072_b.jpeg


Bananlampa, har bl a funnits här på Urban Outfitters
Jag ångrar att jag inte köpte en i Bristol, eftersom jag flera gånger gick förbi en affär med en liknande som den från UO och tänkte att en sån skulle passa mig. Den hade passat in på ett lagom opassande sätt hemma hos oss, det hade den. 

esther_williams_0.jpg

10-gångers-kort till simhallen  
Esther Williams får illustrera min plan om att på riktigt komma igång med simningen igen i höst. En bra start vore ett tiogångerskort till min lokala simhall. Nu när jag också har lite flexiblare arbetstider så borde det ju inte vara omöjligt att få till det.

887768455910_001_a2cace11bdc0488a8854f222f7a98486.jpg

 

Badmintonracket, t ex den här 
Och på tal om friskvård, nu när jag och syrran ska börja spela bäddari igen så skulle jag gärna ha min egen racket. Det går hur bra som helst att spela med Julia och Richies set, men nån gång ska man väl ha en egen också. 

1075555_in_xl.jpg

Bokstavsring från Chloé, finns t ex här
Ett litet guldigt E eller varför inte ett P hade jag gärna haft på fingret. Är egentligen astrött på ord och bokstäver på allt men är också nykär i ringar så va kan man. 

sarahklangmilkyway.jpg

Sarah Klang-vinyl, finns t ex här
Inga konstigheter egentligen. Det är en av de skivor jag lyssnat absolut mest på i år och tror den skulle göra sig bra på vinylspelaren i vinter när snöstormen viner utanför fönstret och rödvinet värmer i handen.